VAKGARAGE STEGEHUISVAKGARAGE STEGEHUIS

Dealer Bellier

Bellier logoAutobedrijf Stegehuis is al sinds jaren uw mobiliteitspartner, van verkoop nieuwe en gebruikte voertuigen, maar ook van tankstation tot werkplaats.
Het is dan ook geen verrassing dat u bij ons aan het juiste adres bent voor een brommobiel. Wij zijn dealer van het merk Bellier.

Bellier is opgericht in 1968 door Jean-Jeaques Bellier en is hiermee het oudste brommobielmerk. Bellier is gevestigd in het West Franse plaatsje Talmont-Saint-Hilaire. Bellier produceerde compacte mini-auto’s met een solexmotor bedoeld voor kinderen.

In 1976 bouwden ze de eerste brommobiel voor volwassenen. In de loop der jaren bouwde men diverse modellen brommobielen van de VX550, naar de Divane, daarna de Opale, de Opale2 en nu de Jade.

Naast de personenuitvoering kwam er in de loop der jaren ook een kleine “vrachtwagen” de Bellier Transporter.
Deze Transporter werd opgevolgd door de Bellier Docker. De vrachtuitvoering is leverbaar met dieselmotor als ook met een milieuvriendelijke elektromotor.

Wanneer u meer informatie wenst over de verschillend modellen of mogelijkheden, dan nodigen wij u graag uit in onze showroom voor een persoonlijk gesprek.

Of bezoek de website www.slimmobiel.nl